Ondernemen in Alkmaar
Aanmelden op de nieuwsbrief. Volg ons op Twitter.
Recente Tweets

Nieuws

 

Nog dit jaar fiscaal voordeel behalen? BDO heeft meer dan 100 fiscale eindejaarstips voor u op een rij gezet.
Provincies Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant investeren in fotonica Fotonicamarkt groeit explosief, deze provincies pakken de kansen (maar Alkmaar blijft niet achter)
Wonen, werken en vermaak op bedrijventerrein van de toekomst Werklocaties, zoals bedrijventerreinen, gaan in hun huidige vorm verdwijnen. In de toekomst kunnen we er ook wonen en recreëren.
De lokale economie en ondernemersfondsen Een sterke afdeling EZ = een sterke lokale economie
Samenwerking in de Regio Alkmaar Uit de Ranglijst Economische Toplocaties 2017 blijkt dat Alkmaar met sprongen naar boven schiet
Ondernemersfondsen zijn van ondernemers Een fonds is van ondernemers én door ondernemers, met door ondernemers georganiseerde activiteiten.
Webwinkels Waarom webwinkels schadelijk zijn voor de maatschappij en de belastingbetaler mag dokken (een beschouwing door Hans van Tellingen, directeur Strabo en
Benchmarktonderzoek bedrijventerreinen Gemeenten halveren budgetten bedrijventerreinen; regionale samenwerking sterk verbeterd
Voorbereidend werk N246 en N244 tot Alkmaar In 2017 is de aanbestedingsfase gestart voor het trajectonderhoud van de Provinciale wegen N246 en N244 tot Alkmaar.
Ondernemend Alkmaar partner EPNH zet bedrijven in het zonnetje Ondernemers in bedrijvenverzamelgebouw Wezelkoog Alkmaar slaan hun slag.