Ondernemen in Alkmaar
Aanmelden op de nieuwsbrief. Volg ons op Twitter.

Gala

Smaakvolle prijsuitreiking aan Alkmaarse ondernemers
Maandagavond 4 juli vond het jaarlijkse netwerkdiner van Ondernemend Alkmaar plaats in het AFAS Stadion. Met als thema ‘De smaken van Alkmaar’ lag de nadruk niet alleen op een gezellige diner. Ook werden de ‘Van Alkmaar de Victorie Prijzen’ uitgereikt.

Zoekende naar de juiste smaakprikkel voor de toekomst werden een aantal succesvolle Alkmaarse ondernemers en ondernemingen aangehaald. Tussen de verhalen van deze ‘smaakmakers’, de inspirerende boodschappen van rasoptimist Peter Faber en een spetterend optreden van zangeres Glennis Grace, vond de uitreiking van de ‘Van Alkmaar de Victorie Prijs’ plaats in drie categorieën.

Strakke organisatie
Het jaarlijks terugkerende evenement werd ook dit jaar strak geregisseerd door Michael Chapman van Chapman Events. Dit jaar werd hij vanuit Ondernemend Alkmaar extra ondersteund door de evenementen commissie onder leiding van Willem Kaspers. Gezien de groei die het evenement de afgelopen vier jaar heeft gerealiseerd, geen overbodige luxe. Zeker ook met het oog op volgend jaar: het eerste lustrum.

Foto-impressie Gala-avond 2012