Ondernemen in Alkmaar
Aanmelden op de nieuwsbrief. Volg ons op Twitter.

Golftoernooi

Alkmaar – De zesde editie van het golftoernooi van Ondernemend Alkmaar was een meervoudig succes: zonnig en de drukste bezetting ooit. Met 18 volledige teams en een twintigtal clinic deelnemers was het vrijdagmiddag zeer bedrijvig op golfbaan Sluispolder. Golfen en netwerken blijkt nog immer een sterke formule te zijn.
Geheel in lijn met het onderwerp van de dag: de balans van succes, liepen de golfende ondernemers de 9 holes Shot-gun wedstrijd. In teams van twee was de mooi gelegen golfbaan voor menigeen een prachtige uitdaging. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Zoeken naar de positieve balans en invloed  op de tot nu toe behaalde resultaten.

Evenementen
Met de terugkeer op golfbaan Sluispolder is het toernooi terug in Alkmaar. Dit heeft ongetwijfeld zijn positieve effect gehad op de opkomst. Al heeft de nieuwe invulling van de organisatie van de evenementen binnen Ondernemend Alkmaar daar het meeste invloed op. De bevlogen evenementencommissie heeft andermaal een uitgebalanceerd evenement neergezet en zorgt met hun enthousiasme voor een betere betrokkenheid bij de club.

Voorzitter
Dit komt tot uiting in de grote steun vanuit het regionale bedrijfsleven voor Ondernemend Alkmaar. Voorzitter Gijs Schot stipte het tijdens de prijsuitreiking andermaal aan. Juist in deze tijden is het van belang om de krachten te bundelen. Krachtig en gezamenlijk stappen vooruit te zetten. Of het nu de bereikbaarheid, het Ondernemingsfonds of de arbeidssituatie van Alkmaar betreft.

Prijswinnaars
De organisatie had weer legio ondernemers gestrikt voor een prachtige prijs. Zodoende liep er menig ondernemer na afloop trots rond met het gescoorde resultaat. Sowieso kreeg iedere deelnemer golfballen van BDO accountants. . Hier onder de uitslag van zowel de clinic als het toernooi én de daarbij horende uitdagingen als geslagen neary en longest drive.
De toekomstige golftalenten die deelnamen aan de clinic streden om een diner bon van Het Gulden Vlies. Deze viel in handen van Lotte Castelijns als beste dame en John van Zijl als beste heer van de clinic.
De wedstrijdelementen van het golftoernooi werd een waar feest voor Liesbeth Kraakman met zowel de longest drive onder de dames als de neary op de eerste negen holes. De longest drive onder de heren op de eerste negen holes was voor Gerard Fit. Die van de tweede negen holes werd behaald door René Pronk. De neary op de tweede negen holes was voor Piet Beers. Allen ontvingen zij een heerlijk wijnpakket van Wijnhuis Oudorp.

Tijdens het golftoernooi liepen veel teams een score van 25 punten. Degene met de laagste handicaps vielen uiteindelijk in de prijzen.

Foto-impressie Golftoernooi 2012