Ondernemen in Alkmaar
Aanmelden op de nieuwsbrief. Volg ons op Twitter.

Inzet Uitzendcombinatie

Inzet is een samenwerking van Ondernemend Alkmaar, regionale gemeenten en WNK Bedrijven. Het bedrijfsleven heeft de handen ineengeslagen om zelf grip te krijgen op personeelsvoorziening. Door bedrijven, voor bedrijven. Op een maatschappelijk verantwoorde manier en daarmee zijn we uniek in Nederland. Het biedt een grote groep mensen nieuwe kansen en het bespaart overheden en bedrijven veel bureaucratie en daarmee kosten.
 
Mensen voor alles
Al uw randzaken in goede handen. Specialistisch en efficiënt. Met duurzame re-integratie werkt Inzet Uitzendcombinatie regio Alkmaar aan de toekomst. Met en voor u.
 
Hoe het in de praktijk werkt
Mensen die anders een uitkering ontvangen, zijn via Inzet aan het werk. Ondernemers die (periodiek) mensen kunnen gebruiken voor routinematig werk, hebben via Inzet de toegang tot een structurele instroom van gemotiveerde medewerkers. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Bovendien laat deze gezamenlijke inzet zich uitbetalen in de vorm van een collectieve lasten verlichting.
 
Korting voor sponsors
Sponsors van Ondernemend Alkmaar krijgen korting bij Inzet Uitzendcombinatie. Neem contact op met Chantal Jonker via 06 45 96 47 61 of c.jonker@inzetuitzendcombinatie.nl voor de voordelen. Of kom eens langs op het kantoor aan de Hertog Aalbrechtweg 32 in Alkmaar.
 
Zie ook de website van Inzet Uitzendcombinatie.