Ondernemen in Alkmaar
Aanmelden op de nieuwsbrief. Volg ons op Twitter.

Gevelrenovatie

Uitsluitend voor bedrijven op industrieterrein Overdie en bedrijventerrein Beverkoog
Heeft u een bedrijfspand op industrieterrein Overdie of bedrijventerrein Beverkoog en heeft u plannen om de gevel te renoveren? Als u dit doet op duurzame wijze, dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor een stimuleringsbijdrage die wel kan oplopen tot € 7.500,00! Hiervoor hoeft u zelf geen lastige subsidieaanvragen in te dienen. Ondernemend Alkmaar kijkt of u aan de voorwaarden voldoet en begeleidt u hierbij. Er is zelfs al contact gelegd met lokale partijen die de uitvoering op zich kunnen nemen.

Waarom gevelrenovatie?
Ondernemend Alkmaar hecht aan een concurrerend vestigingsklimaat op de bedrijventerreinen. Uitstraling van het terrein en bedrijfspanden is van belang. Daarom zijn er revitaliseringprojecten op de bedrijventerreinen gestart. Een onderdeel hiervan is de stimulering van (duurzame) gevelrenovatie.

De buitenkant van uw pand vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie gevel is vaak een grote investering, maar levert ook veel op. Personeel wil er graag werken, uw klanten staan er positief tegenover, de waarde stijgt en daarmee ook uw pensioenvoorziening. Levensduur en goed onderhoud is belangrijk. Mocht u uw bedrijfspand over enige tijd willen verkopen, dan werkt een gerenoveerde buitenzijde zeker in uw voordeel.

Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? Kies dan nu voor een duurzame gevelrenovatie en profiteer van de flinke stimuleringsbijdrage van de provincie Noord-Holland.

Duurzaamheid bespaart
Om zo lang mogelijk van een mooie gevel te profiteren, is het nemen van duurzame maatregelen belangrijk. Met de huidige beschikbare materialen is dit ook voordelig. Onderhoudstermijnen en levensduur worden verlengd. Verder is het niet alleen beter voor het milieu, ook levert het op de lange termijn voordelen op, zoals een besparing in uw water- en energieverbruik.
De keuze voor verduurzaming maakt de provincie Noord-Holland nu nog aantrekkelijker met haar stimuleringsbijdrage. Verduurzaamt de gevelrenovatie uw bedrijfspand, dan kunt u maar liefst 40% van uw investeringskosten terugkrijgen, tot een maximum bedrag van € 7.500,00 (exclusief btw).

Download hier de brochure over de duurzame gevelrenovatie

Let op: 2014 is het laatste jaar dat hier gebruik van gemaakt kan worden!