Netwerkbijeenkomst Ondernemend Regio Alkmaar – BDO Accountants en Adviseurs – 6 Mei 2019

Datum/Tijd
06/05/2019
18:30 - 21:00

Locatie
AZ - AFAS Stadion


Netwerkbijeenkomst ORA & BDO Accountants & Adviseurs

Uw bedrijf in de Toekomst met Ruud Veltenaar

‘Het grootste gevaar van succes is berusting van het behaalde resultaat’

Ondernemend Regio Alkmaar en BDO Accountants & Adviseurs nodigen u graag uit voor een inspirerende lezing van Ruud Veltenaar op maandag 6 mei aanstaande in het AZ – AFAS Stadion (George Kessler Zaal)! De lezing is voor alle bij Vereniging Ondernemend Alkmaar, Bedrijfskring Heerhugowaard en Bedrijfskring Langedijk aangesloten leden en hun medewerkers.

Trendwatcher Ruud Veltenaar verzorgt lezingen, masterclasses en colleges voor bedrijven en instellingen over de hele wereld. Zijn positieve combinatie van een heldere visie op de toekomst, transformationeel leiderschap, innovatief ondernemerschap en inspirerende actiepunten is uniek, aanstekelijk en verfrissend.

Op 6 mei aanstaande schetst Ruud Veltenaar het bedrijf van de toekomst en begint met het einde voor ogen. Met twee centrale vragen leidt hij de aanwezige ondernemers terug naar de oorsprong:
• Waarom bestaat jouw bedrijf?
• Wat maakt het future fit?
Ruud focust zich op wat ondernemers móeten weten over de wereld die in sneltreinvaart transformeert naar een volgende fase. Hoe leid en innoveer je, en hoe kun je maximale en duurzame meerwaarde creëren voor jezelf en anderen? Kortom, wat is het geheim achter succes? Deze netwerkbijeenkomst is een must voor ondernemers die hun bedrijf klaar willen stomen voor de toekomst!

Via de persoonlijke uitnodiging die u van BDO Accountants en Adviseurs of Ondernemend Regio Alkmaar heeft gekregen, kunt u zich ook opgeven voor het speciale Ruud Veltenaar Diner. Kosten voor de lezing zijn er niet, uw komst stellen wij zeer op prijs!