MEE & de Wering eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar

Ondernemend Alkmaar en MEE & de Wering hebben een overeenkomst gesloten waardoor ze de komende drie jaar maatschappelijk partner zijn. MEE & de Wering is hiermee de eerste maatschappelijke partner van Ondernemend Alkmaar.

“Ondernemend Alkmaar is zich bewust van zijn maatschappelijke rol”, reageert Gijs Schot, voorzitter van de belangenclub van bedrijvenverenigingen en ondernemers in de regio Alkmaar.

“Heel veel ondernemers hebben het hart op de goede plaats en willen ook iets terugdoen voor de maatschappij. De manier waarop MEE & de Wering mensen met afstand tot de arbeidsmarkt koppelt aan het bedrijfsleven en ze hierbij ook uitstekend begeleidt juichen wij toe”.

“Zonder ondernemers die zich hard maken voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, kunnen wij niet’, aldus Raoul van der Wel, projectleider Arbeid bij MEE & de Wering.

‘Mede dankzij Ondernemend Alkmaar kunnen wij iets extra’s toevoegen aan de ondersteuning die wij aan de mensen in onze projecten bieden.

Bijvoorbeeld doordat een ondernemer met deelnemers in gesprek gaat of ze coacht. Daarnaast heeft Ondernemend Alkmaar een ontzettend groot netwerk.

Wij hebben er vertrouwen in dat dit netwerk zich ook committeert aan MEE & de Wering”.